Nabeschouwing Astana - Manchester United (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 16:50 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Astana het donderdag 28 november 2019 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Manchester United (2-1)

Het Europa League duel tussen Astana en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Lingard, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Astana kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Shomko, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Bernard kwam Astana in de 62e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Donatas Rumšas, waardoor Astana een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Astana - Manchester United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Manchester United Doelpunt J. Lingard met assist van L. Shaw Manchester United 0-1
39' Gele kaart Astana Gele kaart voor R. Sigurjonsson Astana
55' Doelpunt Astana Doelpunt D. Shomko met assist van R. Murtazayev Astana 1-1
59' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor D. Levitt Manchester United
62' Eigen doelpunt Astana Eigen doelpunt D. Bernard A. Rukavina Astana 2-1
65' Wissel Manchester United Wissel D. Bughail-Mellor voor T. Chong Manchester United
69' Gele kaart Astana Gele kaart voor Y. Logvinenko Astana
81' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Beysebekov Astana
83' Gele kaart Astana Gele kaart voor D. Shomko Astana
84' Wissel Manchester United Wissel L. Ramazani voor J. Garner Manchester United
85' Wissel Astana Wissel Y. Pertsukh voor S. Khizhnichenko Astana
88' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Ramazani Manchester United
88' Wissel Manchester United Wissel E. Galbraith voor A. Gomes Manchester United
90' Wissel Astana Wissel R. Janga voor R. Murtazayev Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Manchester United
Opstellingen Astana - Manchester United
De opstellingen van Astana en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.