Nabeschouwing Austria Wien - Apollon (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Austria Wien het donderdag 8 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Apollon (1-2)

Het Europa League duel tussen Austria Wien en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 1-2 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. S. Markovic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Apollon vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van F. Klein in de 41e minuut zorgde er even later voor dat Austria Wien weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 50e minuut zette S. Gakpe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Apollon de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 92e minuut moest Austria Wien verder met een man minder, nadat M. Madl een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Irrati, waardoor Apollon een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Austria Wien - Apollon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Jeggo Austria Wien
14' Penalty Apollon Penalty S. Markovic Apollon 0-1
20' Gele kaart Apollon Gele kaart voor S. Markovic Apollon
40' Gele kaart Apollon Gele kaart voor D. Aguirre Apollon
41' Penalty Austria Wien Penalty F. Klein Austria Wien 1-1
50' Doelpunt Apollon Doelpunt S. Gakpe met assist van G. Gianniotas Apollon 1-2
58' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor J. Jeggo Austria Wien
63' Wissel Apollon Wissel I. Pittas voor G. Gianniotas Apollon
68' Wissel Austria Wien Wissel D. Fitz voor B. Edomwonyi Austria Wien
71' Gele kaart Apollon Gele kaart voor S. Gakpe Apollon
74' Wissel Apollon Wissel E. Nsue voor F. Pereyra Apollon
77' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Madl Austria Wien
80' Wissel Austria Wien Wissel M. Sarkaria voor T. Ebner Austria Wien
85' Wissel Apollon Wissel G. Vasiliou voor D. Aguirre Apollon
92' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor M. Madl Austria Wien
95' Gele kaart Apollon Gele kaart voor I. Pittas Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Apollon
Opstellingen Austria Wien - Apollon
De opstellingen van Austria Wien en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Apollon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.