Nabeschouwing AZ - LASK Linz (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt AZ het donderdag 20 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - LASK Linz (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen AZ en LASK Linz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Raguz, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Koopmeiners in de 86e minuut zorgde er even later voor dat AZ weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AZ - LASK Linz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van G. Trauner LASK Linz 0-1
29' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
31' Gele kaart AZ Gele kaart voor C. Stengs AZ
34' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Boadu AZ
42' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Filipovic LASK Linz
56' Wissel LASK Linz Wissel M. Potzmann voor R. Renner LASK Linz
56' Wissel LASK Linz Wissel J. Klauss voor M. Raguz LASK Linz
71' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. de Wit AZ
73' Wissel AZ Wissel Y. Sugawara voor H. Evjen AZ
76' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor D. Frieser LASK Linz
81' Wissel AZ Wissel F. Druijf voor O. Idrissi AZ
86' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
86' Penalty AZ Penalty T. Koopmeiners AZ 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - LASK Linz
Opstellingen AZ - LASK Linz
De opstellingen van AZ en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AZ gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.