Nabeschouwing Balzan - Keşlə FK (4-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Balzan het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Keşlə FK. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Balzan - Keşlə FK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Balzan - Keşlə FK (4-1)

Het Europa League duel tussen Balzan en Keşlə FK is onder leiding van scheidsrechter Volen Chinkov geëindigd in een 4-1 overwinning voor Balzan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Effiong, waarmee Balzan met 1-0 de leiding nam. Balzan vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lecão op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Keşlə FK vervolgens op 2-1. Het was C. Meza Colli die vanaf 11 meter wist te scoren in de 29e minuut.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor Balzan vergroot nadat B. Kaljević de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 56e minuut wist Kadú namens Balzan de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volen Chinkov en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Balzan.

LIVE Balzan - Keşlə FK 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Balzan - Keşlə FK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Balzan Doelpunt A. Effiong met assist van Kadú Balzan 1-0
21' Doelpunt Balzan Doelpunt Lecão met assist van Kadú Balzan 2-0
29' Penalty Keşlə FK Penalty C. Meza Colli Keşlə FK 2-1
34' Doelpunt Balzan Doelpunt B. Kaljević met assist van Kadú Balzan 3-1
38' Gele kaart Keşlə FK Gele kaart voor F. Bayramov Keşlə FK
56' Doelpunt Balzan Doelpunt Kadú Balzan 4-1
58' Gele kaart Balzan Gele kaart voor M. Lepović Balzan
60' Wissel Keşlə FK Wissel M. Bosančić voor F. Bayramov Keşlə FK
62' Wissel Balzan Wissel U. Ljubomirac voor A. Effiong Balzan
63' Wissel Keşlə FK Wissel M. Guliev voor V. Cavadov Keşlə FK
71' Gele kaart Balzan Gele kaart voor Kadú Balzan
78' Wissel Balzan Wissel A. Majdevac voor B. Kaljević Balzan
84' Wissel Keşlə FK Wissel H. Tchami-Ngangoue voor T. Sertan Keşlə FK
85' Wissel Balzan Wissel R. Correa voor N. Šljivić Balzan
88' Gele kaart Keşlə FK Gele kaart voor E. Sohna Keşlə FK
Video hoogtepunten en samenvatting Balzan - Keşlə FK
Opstellingen Balzan - Keşlə FK

Voorbeschouwing Balzan - Keşlə FK

Balzan en Keşlə FK spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volen Chinkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Balzan en Keşlə FK elkaar treffen in de Europa League.