Nabeschouwing Basel - Krasnodar (5-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Basel het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Krasnodar (5-0)

Het Europa League duel tussen Basel en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 5-0 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door K. Bua, waarmee Basel met 1-0 de leiding nam. Basel vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Bua op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Basel, waarmee L. Zuffi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 55 minuten was het T. Vilhena die de bal in eigen doel werkte, waardoor Basel op 4-0 kwam te staan. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Basel. Deze werd gescoord door N. Okafor in de 79e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mattias Gestranius en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Basel.

LIVE Basel - Krasnodar 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Basel Doelpunt K. Bua Basel 1-0
40' Doelpunt Basel Doelpunt K. Bua met assist van V. Stocker Basel 2-0
46' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor R. Kambolov Krasnodar
51' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
52' Doelpunt Basel Doelpunt L. Zuffi Basel 3-0
55' Eigen doelpunt Basel Eigen doelpunt T. Vilhena Arthur Basel 4-0
58' Wissel Basel Wissel N. Okafor voor V. Stocker Basel
60' Wissel Krasnodar Wissel Y. Namli voor K. Olsson Krasnodar
64' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
66' Wissel Basel Wissel B. Riveros voor Arthur Basel
67' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor I. Ignatjev Krasnodar
79' Doelpunt Basel Doelpunt N. Okafor Basel 5-0
81' Wissel Basel Wissel S. Campo voor L. Zuffi Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - Krasnodar
Opstellingen Basel - Krasnodar
De opstellingen van Basel en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Basel gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Basel - Krasnodar

Basel en Krasnodar spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Basel en Krasnodar elkaar treffen in de Europa League.