Nabeschouwing BATE - PAOK (1-4) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt BATE het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - PAOK (1-4)

Het Europa League duel tussen BATE en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 1-4 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Prijović, waarmee PAOK met 0-1 de leiding nam. PAOK vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Léo Jabá op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 17e minuut volgde een derde treffer van PAOK, waarmee Léo Jabá zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed M. Skavysh iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van BATE werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 73e minuut wist D. Pelkas namens PAOK de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Schörgenhofer en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van PAOK.

LIVE BATE - PAOK 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt PAOK Doelpunt A. Prijović met assist van Léo Jabá PAOK 0-1
11' Doelpunt PAOK Doelpunt Léo Jabá PAOK 0-2
17' Doelpunt PAOK Doelpunt Léo Jabá met assist van Maurício PAOK 0-3
46' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Volodko BATE
59' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor J. Tuominen BATE
61' Doelpunt BATE Doelpunt M. Skavysh BATE 1-3
70' Wissel PAOK Wissel D. Biseswar voor D. Limnios PAOK
71' Wissel BATE Wissel A. Hleb voor S. Dragun BATE
73' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Pelkas met assist van Léo Jabá PAOK 1-4
76' Wissel PAOK Wissel C. Akpom voor A. Prijović PAOK
77' Wissel BATE Wissel M. Gordeychuk voor I. Stasevich BATE
86' Wissel PAOK Wissel Vieirinha voor Léo Jabá PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - PAOK
Opstellingen BATE - PAOK
De opstellingen van BATE en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BATE gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing BATE - PAOK

BATE en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat BATE en PAOK elkaar treffen in de Europa League.

Winst BATE 0
Winst PAOK 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel BATE op een 1e positie staat, terwijl we PAOK terugvinden op de 3e plaats.