Nabeschouwing Besiktas - B36 (6-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Besiktas het donderdag 2 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen B36. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - B36 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - B36 (6-0)

Het Europa League duel tussen Besiktas en B36 is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 6-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door C. Larin, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Erkin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee C. Larin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Beşiktaş geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van O. Özyakup. De 5-0 voor Beşiktaş volgde even later in de 79e minuut nadat C. Larin namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 93e minuut werd de stand op 6-0 gezet na een benutte penalty van Beşiktaş speler Vágner Love.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos Miguel Taborda Xistra bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Besiktas, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Besiktas - B36 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - B36 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel B36 Wissel K. Saag voor L. Cieslewicz B36
31' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van J. Lens Beşiktaş 1-0
44' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Erkin met assist van J. Lens Beşiktaş 2-0
46' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor G. Medel Beşiktaş
61' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van C. Erkin Beşiktaş 3-0
62' Wissel B36 Wissel G. Samuelsen voor M. Przybylski B36
62' Wissel Beşiktaş Wissel G. Töre voor J. Lens Beşiktaş
71' Wissel B36 Wissel M. Jacobsen voor K. Saag B36
74' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt O. Özyakup met assist van C. Erkin Beşiktaş 4-0
77' Wissel Beşiktaş Wissel Vágner Love voor R. Babel Beşiktaş
79' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van G. Töre Beşiktaş 5-0
93' Penalty Beşiktaş Penalty Vágner Love Beşiktaş 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - B36
Opstellingen Besiktas - B36
De opstellingen van Besiktas en B36 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en B36 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.