Nabeschouwing Besiktas - LASK Linz (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Besiktas het donderdag 9 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - LASK Linz (1-0)

Het Europa League duel tussen Besiktas en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 1-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Babel, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Besiktas.

LIVE Besiktas - LASK Linz 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Babel met assist van O. Özyakup Beşiktaş 1-0
61' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor C. Ramsebner LASK Linz
66' Wissel LASK Linz Wissel F. Jamnig voor D. Frieser LASK Linz
70' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor J. Lens Beşiktaş
73' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Ranftl LASK Linz
74' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor G. Trauner LASK Linz
77' Wissel LASK Linz Wissel Y. Otubanjo voor S. Tetteh LASK Linz
78' Wissel Beşiktaş Wissel Vágner Love voor O. Özyakup Beşiktaş
86' Wissel Beşiktaş Wissel Álvaro Negredo voor C. Larin Beşiktaş
91' Wissel LASK Linz Wissel D. Erdogan voor P. Michorl LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - LASK Linz
Opstellingen Besiktas - LASK Linz
De opstellingen van Besiktas en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.