Nabeschouwing Besiktas - Sarpsborg 08 (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Besiktas het donderdag 20 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Sarpsborg 08 (3-1)

Het Europa League duel tussen Besiktas en Sarpsborg 08 is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 3-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door R. Babel, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Roco op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee J. Lens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 94 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sarpsborg 08 werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Sarpsborg 08 echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Besiktas.

LIVE Besiktas - Sarpsborg 08 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
37' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor A. Askar Sarpsborg 08
46' Wissel Beşiktaş Wissel R. Babel voor G. Töre Beşiktaş
51' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Babel met assist van C. Larin Beşiktaş 1-0
69' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt E. Roco met assist van A. Ljajić Beşiktaş 2-0
70' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
78' Wissel Beşiktaş Wissel T. Arslan voor A. Ljajić Beşiktaş
81' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Larsen voor M. Rashad Sarpsborg 08
82' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van O. Özyakup Beşiktaş 3-0
86' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor G. Gönül Beşiktaş
87' Wissel Sarpsborg 08 Wissel G. Vetti voor M. Lund Nielsen Sarpsborg 08
94' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt Sarpsborg 08 3-1
94' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Roco Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Sarpsborg 08
Opstellingen Besiktas - Sarpsborg 08
De opstellingen van Besiktas en Sarpsborg 08 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sarpsborg 08 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.