Nabeschouwing Besiktas - Wolverhampton Wanderers (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Besiktas het donderdag 3 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in UnionplatzHasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri in Riva.

Via de Besiktas - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Wolverhampton Wanderers (0-1)

Het Europa League duel tussen Besiktas en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door W. Boly, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Wolverhampton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Besiktas - Wolverhampton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor G. Yalcin Beşiktaş
31' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Tokoz Beşiktaş
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
67' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Wolverhampton Wanderers
79' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor D. Tokoz Beşiktaş
79' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gonul voor J. Lens Beşiktaş
93' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt W. Boly met assist van R. Neves Wolverhampton Wanderers 0-1
94' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Ozyakup Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Besiktas - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Besiktas en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Formatie 3-4-3
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Besiktas - Wolverhampton Wanderers

Besiktas en Wolverhampton Wanderers spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Wolverhampton Wanderers elkaar treffen in de Europa League.

Winst Besiktas 0
Winst Wolverhampton Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 4e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 3e plaats.