Nabeschouwing Bordeaux - Mariupol (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Bordeaux het donderdag 16 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mariupol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Mariupol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Mariupol (2-1)

Het Europa League duel tussen Bordeaux en Mariupol is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Poundjé, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Bordeaux vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Sankharé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Mariupol de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Fomin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Mariupol kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Dallas, waardoor Bordeaux een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Mariupol
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
7
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
94
94
Gevaarlijke aanvallen
67
72
Overtredingen
14
12
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Mariupol 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Mariupol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor A. Boryachuk Mariupol
46' Wissel Mariupol Wissel S. Yavorskiy voor J. Dawa Mariupol
46' Wissel Mariupol Wissel P. Polehenko voor I. Kyryukhantsev Mariupol
54' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Poundjé met assist van F. Kamano Bordeaux 1-0
56' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sankharé met assist van M. Poundjé Bordeaux 2-0
62' Wissel Mariupol Wissel V. Vakula voor I. Tyshchenko Mariupol
62' Wissel Bordeaux Wissel A. Tchouaméni voor L. Lerager Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor F. Kamano Bordeaux
66' Doelpunt Mariupol Doelpunt R. Fomin Mariupol 2-1
88' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor O. Pikhalyonok Mariupol
89' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor Otávio Bordeaux
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor I. Lewczuk Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Mariupol
Opstellingen Bordeaux - Mariupol
De opstellingen van Bordeaux en Mariupol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mariupol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Gustavo Augusto Poyet Domínguez
Wissels Bordeaux
# Speler Pos.
16 Gaëtan Poussin K
2 Milan Gajić V
14 Vukašin Jovanović V
17 Aurélien Tchouaméni M
18 Jaroslav Plašil M
23 Valentín Vada M
Formatie 4-4-2
Coach Oleksandr Babych
Wissels Mariupol
# Speler Pos.
12 Rustam Khudzhamov K
2 Oleksii Bykov V
4 Sergiy Chobotenko V
8 Pavlo Polehenko V
13 Sergey Yavorskiy V
99 Vladyslav Vakula A
Voorbeschouwing Bordeaux - Mariupol

Bordeaux en Mariupol spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Dallas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Mariupol in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Mariupol slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 1
Winst Mariupol 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Mariupol Opstelling Bordeaux Opstelling Mariupol Live Bordeaux - Mariupol Live Bordeaux - Mariupol kijken Bordeaux - Mariupol kijken Live Bordeaux - Mariupol stream Bordeaux - Mariupol Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Mariupol Uitslag Bordeaux - Mariupol Statistieken Bordeaux - Mariupol Europa League 2018/2019 Bordeaux - Mariupol wedden Bordeaux - Mariupol gokken Bordeaux - Mariupol Unibet