Nabeschouwing Bordeaux - Ventspils (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Bordeaux het donderdag 2 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ventspils. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Ventspils (2-1)

Het Europa League duel tussen Bordeaux en Ventspils is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door F. Kamano, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Bordeaux vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Koundé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Ventspils de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Akinyemi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ventspils kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel, waardoor Bordeaux een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bordeaux - Ventspils 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Kamano met assist van J. Plašil Bordeaux 1-0
42' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor A. Mamah Ventspils
46' Wissel Ventspils Wissel R. Rugins voor V. Pavlov Ventspils
48' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Koundé met assist van Pablo Bordeaux 2-0
66' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Akinyemi Ventspils 2-1
68' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor A. Tchouaméni Bordeaux
68' Wissel Bordeaux Wissel G. Laborde voor F. Kamano Bordeaux
68' Wissel Ventspils Wissel N. Bulvītis voor V. Jagodinskis Ventspils
74' Wissel Ventspils Wissel R. Tālbergs voor A. Alfa Ventspils
84' Wissel Bordeaux Wissel Otávio voor Z. Youssouf Bordeaux
86' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor I. Lewczuk Bordeaux
91' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor R. Tālbergs Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Ventspils
Opstellingen Bordeaux - Ventspils
De opstellingen van Bordeaux en Ventspils zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ventspils zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Ventspils

Bordeaux en Ventspils spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Ventspils in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ventspils slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.