Nabeschouwing Budućnost - Trenčín (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Budućnost het donderdag 12 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Budućnost - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Budućnost - Trenčín (0-2)

Het Europa League duel tussen Budućnost en Trenčín is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Trenčín. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door H. Čataković, waarmee Trenčín met 0-1 de leiding nam. Trenčín vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mance op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Trenčín.

LIVE Budućnost - Trenčín 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Budućnost - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor R. Yem Trenčín
21' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor N.P. Vukcevic Budućnost
27' Doelpunt Trenčín Doelpunt H. Čataković Trenčín 0-1
30' Doelpunt Trenčín Doelpunt A. Mance met assist van A. Zubairu Trenčín 0-2
41' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor I. Ivanović Budućnost
48' Wissel Budućnost Wissel B. Roganović voor N.P. Vukcevic Budućnost
59' Wissel Trenčín Wissel E. Umeh voor A. Mance Trenčín
79' Wissel Budućnost Wissel M. Perović voor B. Sekulić Budućnost
82' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor V. Adžić Budućnost
84' Wissel Trenčín Wissel P. van Arnhem voor J. Lawrence Trenčín
86' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Zubairu Trenčín
87' Wissel Budućnost Wissel D. Bakić voor M. Mijić Budućnost
91' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor L. Mirković Budućnost
91' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor K. Julien Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Budućnost - Trenčín
Opstellingen Budućnost - Trenčín

Voorbeschouwing Budućnost - Trenčín

Budućnost en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Budućnost en Trenčín elkaar treffen in de Europa League.