Nabeschouwing Celtic - Kopenhagen (1-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 27 februari 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Celtic het donderdag 27 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Kopenhagen (1-3)

Het Europa League duel tussen Celtic en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Santos, waarmee FC Copenhagen met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van O. Edouard in de 82e minuut zorgde er even later voor dat Celtic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 85e minuut zette P. Biel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Copenhagen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor FC Copenhagen vergroot nadat D. NDoye de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Kopenhagen.

LIVE Celtic - Kopenhagen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Celtic Gele kaart voor K. Ajer Celtic
45' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Santos voor M. Kaufmann FC Copenhagen
51' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt M. Santos FC Copenhagen 0-1
70' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor M. Elyounoussi Celtic
82' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor R. Sigurdsson FC Copenhagen
82' Penalty Celtic Penalty O. Edouard Celtic 1-1
85' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt P. Biel met assist van R. Falk FC Copenhagen 1-2
86' Wissel FC Copenhagen Wissel A. Bjelland voor P. Biel FC Copenhagen
87' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Daramy voor M. Santos FC Copenhagen
88' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. NDoye FC Copenhagen 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Kopenhagen
Opstellingen Celtic - Kopenhagen
De opstellingen van Celtic en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.