Nabeschouwing Celtic - Rosenborg (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 21:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Celtic het donderdag 20 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Rosenborg (1-0)

Het Europa League duel tussen Celtic en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Pawel Gil geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door L. Griffiths, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Celtic dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pawel Gil, waardoor Celtic de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Rosenborg
Goals
1
0
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
146
96
Gevaarlijke aanvallen
57
28
Passes
668
379
Overtredingen
9
10
Buitenspel
4
2
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Celtic - Rosenborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor I. Jebali Rosenborg
46' Wissel Rosenborg Wissel M. Lundemo voor A. Konradsen Rosenborg
58' Wissel Celtic Wissel S. Sinclair voor T. Rogić Celtic
58' Wissel Celtic Wissel M. Johnston voor J. Forrest Celtic
60' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Søderlund Rosenborg
69' Wissel Rosenborg Wissel A. Trondsen voor Y. de Lanlay Rosenborg
76' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor O. Édouard Celtic
79' Wissel Rosenborg Wissel J. Levi voor A. Søderlund Rosenborg
88' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths Celtic 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Rosenborg
Opstellingen Celtic - Rosenborg
De opstellingen van Celtic en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Voorbeschouwing Celtic - Rosenborg

Celtic en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pawel Gil en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Celtic en Rosenborg elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 0
Winst Rosenborg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celtic - Rosenborg Opstelling Celtic Opstelling Rosenborg Live Celtic - Rosenborg Live Celtic - Rosenborg kijken Celtic - Rosenborg kijken Live Celtic - Rosenborg stream Celtic - Rosenborg Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Rosenborg Uitslag Celtic - Rosenborg Statistieken Celtic - Rosenborg Europa League 2018/2019 Celtic - Rosenborg wedden Celtic - Rosenborg gokken Celtic - Rosenborg Unibet