Nabeschouwing Chelsea - BATE (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Chelsea het donderdag 25 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - BATE (3-1)

Het Europa League duel tussen Chelsea en BATE is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 3-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Chelsea kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Loftus-Cheek. Chelsea vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Loftus-Cheek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee R. Loftus-Cheek zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 80 minuten deed A. Rios iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van BATE werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor BATE echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Chelsea.

LIVE Chelsea - BATE 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Loftus-Cheek met assist van D. Zappacosta Chelsea 1-0
8' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Loftus-Cheek met assist van Willian Chelsea 2-0
34' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Hleb BATE
54' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Loftus-Cheek Chelsea 3-0
57' Wissel Chelsea Wissel V. Moses voor Willian Chelsea
59' Wissel BATE Wissel M. Ivanić voor A. Hleb BATE
60' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor Pedro Chelsea
71' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor N. Signevich BATE
76' Wissel BATE Wissel E. Yablonski voor D. Baga BATE
77' Wissel Chelsea Wissel N. Kanté voor M. Kovačić Chelsea
80' Doelpunt BATE Doelpunt A. Rios met assist van I. Stasevich BATE 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - BATE
Opstellingen Chelsea - BATE
De opstellingen van Chelsea en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing Chelsea - BATE

Chelsea en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chelsea en BATE elkaar treffen in de Europa League.

Winst Chelsea 0
Winst BATE 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 1e positie staat, terwijl we BATE terugvinden op de 3e plaats.