Nabeschouwing Chelsea - PAOK (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 29 november 2018 - 21:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Chelsea het donderdag 29 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - PAOK (4-0)

Het Europa League duel tussen Chelsea en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 4-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Y. Khacheridi in de 7e minuut, waardoor PAOK met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het O. Giroud die Chelsea op een 1-0 voorsprong zette. In de 37e werd de voorsprong voor Chelsea verdubbeld dankzij een doelpunt van O. Giroud.

In de 60e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee C. Hudson-Odoi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Chelsea geen gas terug, waardoor in de 78e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Álvaro Morata.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Chelsea.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - PAOK
Goals
4
0
Balbezit
63%
37%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
28
8
Schoten op doel
10
0
Aanvallen
156
56
Gevaarlijke aanvallen
75
20
Overtredingen
9
10
Buitenspel
2
1
Corners
12
2
Wissels
3
3
LIVE Chelsea - PAOK 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Rode kaart PAOK Rode kaart voor Y. Khacheridi PAOK
27' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van Pedro Chelsea 1-0
37' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van Fàbregas Chelsea 2-0
46' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor A. Prijović PAOK
50' Gele kaart PAOK Gele kaart voor P. Wernbloom PAOK
54' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor G. Cahill Chelsea
60' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van Fàbregas Chelsea 3-0
63' Wissel Chelsea Wissel E. Ampadu voor D. Zappacosta Chelsea
66' Wissel Chelsea Wissel Willian voor Pedro Chelsea
75' Wissel Chelsea Wissel Álvaro Morata voor O. Giroud Chelsea
75' Wissel PAOK Wissel Fernando Varela voor O. El Kaddouri PAOK
78' Doelpunt Chelsea Doelpunt Álvaro Morata met assist van C. Hudson-Odoi Chelsea 4-0
79' Wissel PAOK Wissel D. Pelkas voor Maurício PAOK
80' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Pelkas PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - PAOK
Opstellingen Chelsea - PAOK
De opstellingen van Chelsea en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurizio Sarri
Wissels Chelsea
# Speler Pos.
13 Wilfredo Daniel Caballero Wissel
44 Ethan Ampadu Wissel
17 Mateo Kovačić Wissel
5 Jorge Luiz Frello Filho Wissel
3 Marcos Alonso Mendoza Wissel
29 Álvaro Borja Morata Martín Wissel
22 Willian Borges da Silva Wissel
Voorbeschouwing Chelsea - PAOK

Chelsea en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en PAOK in de Europa League vond plaats op 20 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PAOK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 1
Winst PAOK 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 1e positie staat, terwijl we PAOK terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Chelsea - PAOK Opstelling Chelsea Opstelling PAOK Live Chelsea - PAOK Live Chelsea - PAOK kijken Chelsea - PAOK kijken Live Chelsea - PAOK stream Chelsea - PAOK Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - PAOK Uitslag Chelsea - PAOK Statistieken Chelsea - PAOK Europa League 2018/2019 Chelsea - PAOK wedden Chelsea - PAOK gokken Chelsea - PAOK Unibet