Nabeschouwing Cliftonville - Haugesund (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Cliftonville het donderdag 11 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Haugesund. De wedstrijd wordt gespeeld in Solitude in Belfast.

Via de Cliftonville - Haugesund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cliftonville - Haugesund (0-1)

Het Europa League duel tussen Cliftonville en Haugesund is onder leiding van scheidsrechter Laurent Kopriwa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Haugesund. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door C. Grindheim, waarmee Haugesund met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut moest T. Kallevag van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Laurent Kopriwa een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Haugesund verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Haugesund.

Wedstrijdstatistieken Cliftonville - Haugesund
LIVE Cliftonville - Haugesund 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cliftonville - Haugesund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Haugesund Gele kaart voor I. Kone Haugesund
33' Wissel Haugesund Wissel K. Velde voor I. Kone Haugesund
37' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor R. Donnelly Cliftonville
42' Doelpunt Haugesund Doelpunt C. Grindheim met assist van M. Desler Haugesund 0-1
46' Wissel Haugesund Wissel K. Krygard voor C. Grindheim Haugesund
54' Gele kaart Haugesund Gele kaart voor N. Sandberg Haugesund
67' Wissel Cliftonville Wissel R. Curran voor C. Curran Cliftonville
76' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor G. Breen Cliftonville
79' Rode kaart Haugesund Rode kaart voor T. Kallevag Haugesund
82' Wissel Haugesund Wissel F. Knudsen voor M. Samuelsen Haugesund
86' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor C. Mcmenamin Cliftonville
86' Wissel Cliftonville Wissel T. Maguire voor J. Gorman Cliftonville
Video hoogtepunten en samenvatting Cliftonville - Haugesund
Opstellingen Cliftonville - Haugesund
De opstellingen van Cliftonville en Haugesund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cliftonville gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Haugesund zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.