Nabeschouwing Cracovia Kraków - DAC (2-2) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Cracovia Kraków het donderdag 18 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen DAC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego in Kraków.

Via de Cracovia Kraków - DAC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cracovia Kraków - DAC (2-2) (na verlenging)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Cracovia Kraków en DAC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cracovia Kraków kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Lopes. Dunajská Streda kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Connor, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut zette E. Ramirez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dunajská Streda de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Cracovia Kraków nadat F. Piszczek in de 122e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Thanasis Tzilos af en was het die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-2 overwinning.

LIVE Cracovia Kraków - DAC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cracovia Kraków - DAC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Cracovia Kraków Doelpunt R. Lopes met assist van B. Cecaric Cracovia Kraków 1-0
5' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor L. Cmelik Dunajská Streda
9' Gele kaart Cracovia Kraków Gele kaart voor D. Jablonsky Cracovia Kraków
14' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor K. Kostrna Dunajská Streda
24' Wissel Dunajská Streda Wissel C. Blackman voor L. Cmelik Dunajská Streda
47' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt R. Connor met assist van E. Davis Dunajská Streda 1-1
72' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Dimun voor D. Dabrowski Cracovia Kraków
84' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Wdowiak voor R. Lopes Cracovia Kraków
92' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor E. Davis Dunajská Streda
94' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt E. Ramirez Dunajská Streda 1-2
95' Wissel Cracovia Kraków Wissel F. Piszczek voor S. Hanca Cracovia Kraków
98' Wissel Dunajská Streda Wissel K. Vida voor E. Ramirez Dunajská Streda
105' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor D. Beskorovainyi Dunajská Streda
105' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Z. Kalmar Dunajská Streda
106' Wissel Dunajská Streda Wissel T. Abdulrahman voor Z. Kalmar Dunajská Streda
106' Wissel Cracovia Kraków Wissel Rubio voor B. Cecaric Cracovia Kraków
120' Wissel Dunajská Streda Wissel D. Beskorovainyi voor M. Divkovic Dunajská Streda
122' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor C. Blackman Dunajská Streda
122' Doelpunt Cracovia Kraków Doelpunt F. Piszczek Cracovia Kraków 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cracovia Kraków - DAC
Opstellingen Cracovia Kraków - DAC
De opstellingen van Cracovia Kraków en DAC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cracovia Kraków gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en DAC zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cracovia Kraków - DAC

Cracovia Kraków en DAC spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thanasis Tzilos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cracovia Kraków en DAC in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.