Nabeschouwing Crusaders - Olimpija (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Crusaders het donderdag 2 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in Seaview in Belfast.

Via de Crusaders - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crusaders - Olimpija (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Crusaders en Olimpija geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door N. Kapun, waarmee Olimpija met 0-1 de leiding nam. Crusaders kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Heatley, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Crusaders - Olimpija 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crusaders - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Olimpija Doelpunt N. Kapun met assist van S. Savić Olimpija 0-1
41' Doelpunt Crusaders Doelpunt P. Heatley met assist van M. Snoddy Crusaders 1-1
44' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
44' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor D. Štiglec Olimpija
45' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor H. Kadrić Olimpija
46' Wissel Olimpija Wissel K. Boateng voor H. Kadrić Olimpija
46' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor S. Ward Crusaders
61' Wissel Crusaders Wissel D. Cushley voor K. Owens Crusaders
73' Wissel Crusaders Wissel R. Clarke voor P. Heatley Crusaders
76' Wissel Olimpija Wissel A. Suljić voor S. Savić Olimpija
83' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor N. Kapun Olimpija
87' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Cushley Crusaders
93' Wissel Olimpija Wissel M. Turkuš voor M. Črnic Olimpija
94' Wissel Crusaders Wissel P. Lowry voor M. Carvill Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting Crusaders - Olimpija
Opstellingen Crusaders - Olimpija
De opstellingen van Crusaders en Olimpija zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crusaders gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Olimpija zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.