Nabeschouwing CSKA Moskva - Ferencváros (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Ferencváros (0-1)

Het Europa League duel tussen CSKA Moskva en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door R. Varga, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ferencváros dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Orel, waardoor Ferencváros de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE CSKA Moskva - Ferencváros 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor K. Kuchaev CSKA Moskva
72' Wissel Ferencváros Wissel Isael voor F. Boli Ferencváros
74' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Siger Ferencváros
75' Wissel CSKA Moskva Wissel L. Santos voor I. Akhmetov CSKA Moskva
78' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Bistrovic CSKA Moskva
80' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
84' Wissel Ferencváros Wissel R. Varga voor T. Nguen Ferencváros
86' Doelpunt Ferencváros Doelpunt R. Varga met assist van O. Zubkov Ferencváros 0-1
89' Wissel Ferencváros Wissel L. Dvali voor O. Zubkov Ferencváros
92' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor I. Kharatin Ferencváros
92' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnusson CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Ferencváros
Opstellingen CSKA Moskva - Ferencváros
De opstellingen van CSKA Moskva en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.