Nabeschouwing CSKA Sofia - Kopenhagen (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt CSKA Sofia het donderdag 9 augustus 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de CSKA Sofia - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - Kopenhagen (1-2)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Maurides, waarmee CSKA Sofia met 1-0 de leiding nam. In de 36e minuut moest Jorginho van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bart Vertenten een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest CSKA Sofia verder met een speler minder. In de 41e minuut moest CSKA Sofia verder met een man minder nadat B. Chorbadzhiyski een rode kaart had gekregen. In de 62e minuut scoorde FC Copenhagen via R. Skov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 64e minuut werd de stand op 1-1 gezet na een benutte penalty van FC Copenhagen speler D. Vavro.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

LIVE CSKA Sofia - Kopenhagen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Maurides met assist van K. Despodov CSKA Sofia 1-0
34' Wissel CSKA Sofia Wissel R. Falk voor CSKA Sofia
36' Rode kaart CSKA Sofia Rode kaart voor Jorginho E. Gyasi CSKA Sofia
41' Rode kaart CSKA Sofia Rode kaart voor B. Chorbadzhiyski CSKA Sofia
44' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Dyulgerov voor Tiago Rodrigues CSKA Sofia
47' Wissel FC Copenhagen Wissel D. Vavro voor A. Bjelland FC Copenhagen
54' Wissel FC Copenhagen Wissel A. Lyaskov voor FC Copenhagen
62' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt R. Skov met assist van N. Thomsen FC Copenhagen
64' Penalty FC Copenhagen Penalty D. Vavro V. Fischer FC Copenhagen 1-1
73' Wissel FC Copenhagen Wissel Ruben Pinto voor FC Copenhagen
74' Wissel CSKA Sofia Wissel Kenan voor CSKA Sofia 1-2
76' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor J. Greguš R. Falk CSKA Sofia
78' Wissel CSKA Sofia Wissel V. Antov voor K. Despodov CSKA Sofia
92' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Janio Bikel CSKA Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - Kopenhagen
Opstellingen CSKA Sofia - Kopenhagen
De opstellingen van CSKA Sofia en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Sofia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Ståle Solbakken
Voorbeschouwing CSKA Sofia - Kopenhagen

CSKA Sofia en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en Kopenhagen elkaar treffen in de Europa League.