Nabeschouwing CSKA Sofia - Riga (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt CSKA Sofia het donderdag 12 juli 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bâlgarska Armija in Sofia.

Via de CSKA Sofia - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Sofia - Riga (1-0)

Het Europa League duel tussen CSKA Sofia en Riga is onder leiding van scheidsrechter Mario Zebec geëindigd in een 1-0 overwinning voor CSKA Sofia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Tiago Rodrigues, waarmee CSKA Sofia met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CSKA Sofia uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE CSKA Sofia - Riga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Sofia - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Riga Gele kaart voor V. Baenko Riga
46' Wissel CSKA Sofia Wissel E. Gyasi voor Henrique Santos CSKA Sofia
49' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Tiago Rodrigues met assist van Jorginho CSKA Sofia 1-0
71' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor E. Gyasi CSKA Sofia
88' Wissel CSKA Sofia Wissel T. Yordanov voor Jorginho CSKA Sofia
91' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor B. Chorbadzhiyski CSKA Sofia
91' Wissel Riga Wissel K. Kārkliņš voor M. Vušurović Riga
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Sofia - Riga
Opstellingen CSKA Sofia - Riga

Voorbeschouwing CSKA Sofia - Riga

CSKA Sofia en Riga spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Zebec en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Sofia en Riga elkaar treffen in de Europa League.