Nabeschouwing DAC - Cracovia Kraków (1-1) || Europa League

Donderdag 11 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt DAC het donderdag 11 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cracovia Kraków. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Arena in Dunajská Streda.

Via de DAC - Cracovia Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DAC - Cracovia Kraków (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen DAC en Cracovia Kraków geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Kruzliak zette Cracovia Kraków op een 0-1 voorsprong in de 40e minuut van de wedstrijd. DAC kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Divkovic, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken DAC - Cracovia Kraków
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
95
98
Gevaarlijke aanvallen
56
51
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE DAC - Cracovia Kraków 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DAC - Cracovia Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Cracovia Kraków Gele kaart voor K. Pestka Cracovia Kraków
22' Gele kaart DAC Gele kaart voor D. Kruzliak DAC
31' Gele kaart DAC Gele kaart voor E. Davis DAC
40' Eigen doelpunt Cracovia Kraków Eigen doelpunt D. Kruzliak Cracovia Kraków 0-1
44' Doelpunt DAC Doelpunt M. Divkovic DAC 1-1
46' Wissel Cracovia Kraków Wissel Diego voor K. Pestka Cracovia Kraków
60' Wissel DAC Wissel C. Blackman voor E. Davis DAC
62' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Wdowiak voor B. Cecaric Cracovia Kraków
70' Wissel DAC Wissel T. Abdulrahman voor K. Vida DAC
76' Wissel DAC Wissel Ramirez Matheus voor L. Cmelik DAC
84' Wissel Cracovia Kraków Wissel M. Dimun voor D. Dabrowski Cracovia Kraków
Opstellingen DAC - Cracovia Kraków
De opstellingen van DAC en Cracovia Kraków zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat DAC gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Cracovia Kraków zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Michal Probierz
Voorbeschouwing DAC - Cracovia Kraków

DAC en Cracovia Kraków spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rade Obrenović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DAC en Cracovia Kraków elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst DAC 0
Winst Cracovia Kraków 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
DAC - Cracovia Kraków Opstelling DAC Opstelling Cracovia Kraków Live DAC - Cracovia Kraków Live DAC - Cracovia Kraków kijken DAC - Cracovia Kraków kijken Live DAC - Cracovia Kraków stream DAC - Cracovia Kraków Fox Sports Nabeschouwing DAC - Cracovia Kraków Uitslag DAC - Cracovia Kraków Statistieken DAC - Cracovia Kraków Europa League 2019/2020 DAC - Cracovia Kraków wedden DAC - Cracovia Kraków gokken DAC - Cracovia Kraków Unibet