Nabeschouwing Debrecen - Torino (1-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Debrecen het donderdag 1 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Nagyerdei Stadion in Debrecen.

Via de Debrecen - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - Torino (1-4)

Het Europa League duel tussen Debrecen en Torino is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 1-4 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Zaza, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Torino vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Izzo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Debrecen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Garba.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Torino vergroot nadat A. Belotti de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist V. Millico namens Torino de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fran Jović bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Torino.

LIVE Debrecen - Torino 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza met assist van S. Meite Torino 0-1
27' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor H. Garba Debrecen
32' Doelpunt Torino Doelpunt A. Izzo met assist van C. Ansaldi Torino 0-2
38' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Meite Torino
46' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor D. Baselli Torino
52' Doelpunt Debrecen Doelpunt H. Garba met assist van K. Varga Debrecen 1-2
55' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor B. Pavkovics Debrecen
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
62' Wissel Debrecen Wissel D. Zsori voor K. Varga Debrecen
69' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van S. Zaza Torino 1-3
75' Wissel Torino Wissel V. Millico voor A. Belotti Torino
80' Wissel Debrecen Wissel T. Adeniji voor H. Garba Debrecen
82' Wissel Torino Wissel W. Singo voor A. Izzo Torino
90' Wissel Debrecen Wissel R. Csosz voor N. Trujic Debrecen
92' Doelpunt Torino Doelpunt V. Millico met assist van S. Zaza Torino 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - Torino
Opstellingen Debrecen - Torino
De opstellingen van Debrecen en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Debrecen gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Voorbeschouwing Debrecen - Torino

Debrecen en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fran Jović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en Torino in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 1 keer wist de ploeg van Debrecen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Debrecen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.