Nabeschouwing Dinamo Brest - Atromitos (4-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Brest het donderdag 26 juli 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Atromitos. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen DASK Brestski in Brest.

Via de Dinamo Brest - Atromitos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Brest - Atromitos (4-3)

Het Europa League duel tussen Dinamo Brest en Atromitos is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 4-3 overwinning voor Dinamo Brest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Brest kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Ž. Filipović. Een penalty zorgde er later in de 13e minuut voor dat Dinamo Brest via P. Savitskiy op 2-0 kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Brest, waarmee P. Savitskiy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Dinamo Brest geen gas terug, waardoor in de 70e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Savitskiy. Na 74 minuten wist Atromitos eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van G. Manousos bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 80e werkte O. Veretilo de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-2 kwam te staan. Namens Atromitos mocht E. Koulouris in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José María Sánchez Martínez bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Dinamo Brest.

LIVE Dinamo Brest - Atromitos 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Brest - Atromitos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Dinamo Brest Doelpunt Ž. Filipović met assist van O. Noyok Dinamo Brest 1-0
13' Penalty Dinamo Brest Penalty P. Savitskiy Dinamo Brest 2-0
26' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor E. Koulouris Atromitos
36' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor C. Osuchukwu Dinamo Brest
45' Wissel Dinamo Brest Wissel P. Nekhajchik voor Ž. Filipović Dinamo Brest
46' Wissel Atromitos Wissel C. NSikulu voor Bruno Souza Atromitos
46' Wissel Atromitos Wissel I. Garoufalias voor T. Vasilakakis Atromitos
61' Doelpunt Dinamo Brest Doelpunt P. Savitskiy met assist van O. Noyok Dinamo Brest 3-0
62' Wissel Dinamo Brest Wissel Andey Zaleski voor C. Osuchukwu Dinamo Brest
70' Doelpunt Dinamo Brest Doelpunt P. Savitskiy met assist van O. Noyok Dinamo Brest 4-0
74' Doelpunt Atromitos Doelpunt G. Manousos Atromitos 4-1
75' Wissel Atromitos Wissel A. Mujakic voor G. Manousos Atromitos
76' Wissel Dinamo Brest Wissel M. Vitus voor R. Yuzepchukh Dinamo Brest
80' Eigen doelpunt Atromitos Eigen doelpunt O. Veretilo Atromitos 4-2
82' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor O. Khoblenko Dinamo Brest
86' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor J. Fameyeh Dinamo Brest
88' Doelpunt Atromitos Doelpunt E. Koulouris Atromitos 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Brest - Atromitos
Opstellingen Dinamo Brest - Atromitos
De opstellingen van Dinamo Brest en Atromitos zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Brest gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Atromitos zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.