Nabeschouwing Dinamo Minsk - DAC (4-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Minsk het donderdag 2 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen DAC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Dinamo Minsk - DAC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - DAC (4-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Minsk en DAC is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door U. Nikolić, waarmee Dinamo Minsk met 1-0 de leiding nam. Dinamo Minsk vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Khvashchinskiy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Dinamo Minsk vervolgens op 3-0. Het was F. Ivanov die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

Ook na de derde treffer nam Dinamo Minsk geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van U. Nikolić. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 73e minuut wist K. Vida namens Dunajská Streda de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antti Munukka en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Dinamo Minsk.

LIVE Dinamo Minsk - DAC 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - DAC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor S. Koné Dunajská Streda
18' Wissel Dunajská Streda Wissel L. Šatka voor S. Koné Dunajská Streda
19' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt U. Nikolić met assist van I. Shitov Dinamo Minsk 1-0
28' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor F. Ivanov Dinamo Minsk
33' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor C. Herc Dunajská Streda
35' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor Z. Kalmár Dunajská Streda
40' Wissel Dunajská Streda Wissel M. Divković voor V. Bayo Dunajská Streda
41' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor I. Shitov Dinamo Minsk
47' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt V. Khvashchinskiy met assist van I. Shitov Dinamo Minsk 2-0
50' Gele kaart Dunajská Streda Gele kaart voor K. Koštrna Dunajská Streda
51' Penalty Dinamo Minsk Penalty F. Ivanov Dinamo Minsk 3-0
52' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
57' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Gurenko voor V. Khvashchinskiy Dinamo Minsk
58' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt U. Nikolić Dinamo Minsk 4-0
61' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Makas voor F. Ivanov Dinamo Minsk
70' Wissel Dinamo Minsk Wissel D. Trebotić voor U. Nikolić Dinamo Minsk
73' Doelpunt Dunajská Streda Doelpunt K. Vida met assist van C. Herc Dunajská Streda 4-1
78' Wissel Dunajská Streda Wissel D. Špiriak voor K. Koštrna Dunajská Streda
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Minsk - DAC
Opstellingen Dinamo Minsk - DAC
De opstellingen van Dinamo Minsk en DAC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Minsk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en DAC zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.