Nabeschouwing Dinamo Minsk - Derry City (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 17:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Minsk het donderdag 19 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Derry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Dinamo Minsk - Derry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - Derry City (1-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Minsk en Derry City is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 1-2 overwinning voor Derry City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Roy, waarmee Derry City met 0-1 de leiding nam. Dinamo Minsk kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sachivko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette Rory Hale zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Derry City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jens Maae, waardoor Derry City een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Minsk - Derry City
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
2
3
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
49
42
Gevaarlijke aanvallen
30
22
Corners
6
4
Wissels
3
2
LIVE Dinamo Minsk - Derry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - Derry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Derry City Doelpunt A. Roy Derry City 0-1
28' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt A. Sachivko Dinamo Minsk 1-1
48' Gele kaart Derry City Gele kaart voor G. Peers Derry City
53' Gele kaart Derry City Gele kaart voor A. Splaine Derry City
63' Wissel Dinamo Minsk Wissel F. Ivanov voor A. Saroka Dinamo Minsk
68' Wissel Dinamo Minsk Wissel V. Khvashchinskiy voor A. Solovey Dinamo Minsk
72' Wissel Derry City Wissel Rory Hale voor D. Shiels Derry City
75' Doelpunt Derry City Doelpunt Rory Hale met assist van A. Roy Derry City 1-2
84' Wissel Dinamo Minsk Wissel Y. Ostroukh voor A. Gurenko Dinamo Minsk
87' Gele kaart Derry City Gele kaart voor Rory Hale Derry City
89' Wissel Derry City Wissel B. Doherty voor B. Fisk Derry City
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Minsk - Derry City
Opstellingen Dinamo Minsk - Derry City
De opstellingen van Dinamo Minsk en Derry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Minsk gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Derry City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Dinamo Minsk
# Speler Pos.
30 Andrey Gorbunov K
4 Nino Galović V
5 Yuri Ostroukh V
40 Nikolay Ivanov M
21 Filipp Ivanov A
23 Vladimir Khvashchinskiy A
Formatie 4-4-2
Basiselftal Derry City
# Speler Pos.
1 Gerard Doherty K
14 Gavin Peers V
20 Darren Cole V
3 Danny Seaborne V
22 Dean Shiels M
6 Aaron Splaine M
4 Aaron McEneff M
7 Jamie McDonagh M
8 Rory Hale M
10 A
9 Alistair Roy A
Wissels Derry City
# Speler Pos.
13 Eric Grimes K
15 Eoin Toal V
29 Niall Logue V
27 Adrian Delap M
23 Ben Doherty A
11 Rory Patterson A
Voorbeschouwing Dinamo Minsk - Derry City

Dinamo Minsk en Derry City spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Minsk en Derry City in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Minsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Minsk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Derry City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Minsk 1
Winst Derry City 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Minsk - Derry City Opstelling Dinamo Minsk Opstelling Derry City Live Dinamo Minsk - Derry City Live Dinamo Minsk - Derry City kijken Dinamo Minsk - Derry City kijken Live Dinamo Minsk - Derry City stream Dinamo Minsk - Derry City Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Minsk - Derry City Uitslag Dinamo Minsk - Derry City Statistieken Dinamo Minsk - Derry City Europa League 2018/2019 Dinamo Minsk - Derry City wedden Dinamo Minsk - Derry City gokken Dinamo Minsk - Derry City Unibet