Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Anderlecht (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 13 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Anderlecht (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Anderlecht, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sandro Schärer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dinamo Zagreb - Anderlecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
16' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Milić Anderlecht
46' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor I. Santini Anderlecht
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Rrahmani voor M. Leovac Dinamo Zagreb
63' Wissel Anderlecht Wissel H. Delcroix voor S. Bornauw Anderlecht
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petković voor M. Gavranović Dinamo Zagreb
68' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor K. Saief Anderlecht
71' Wissel Anderlecht Wissel A. Saelemaekers voor A. Milić Anderlecht
72' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Rrahmani Dinamo Zagreb
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Šitum voor M. Oršić Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Anderlecht
Opstellingen Dinamo Zagreb - Anderlecht
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Anderlecht

Dinamo Zagreb en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Anderlecht in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Zagreb 2
Winst Anderlecht 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Zagreb op een 1e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 4e plaats.