Nabeschouwing Djurgården - Mariupol (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Djurgården het donderdag 26 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mariupol. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Djurgården - Mariupol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - Mariupol (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Djurgården en Mariupol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Yavorskiy, waarmee Mariupol met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Djurgården het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk A. Badji die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Djurgården - Mariupol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - Mariupol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Mariupol Doelpunt S. Yavorskiy met assist van V. Churko Mariupol 0-1
65' Wissel Djurgården Wissel J. Une-Larsson voor N. Gunnarsson Djurgården
71' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor J. Ring Djurgården
72' Wissel Djurgården Wissel K. Walker voor J. Karlström Djurgården
75' Wissel Mariupol Wissel S. Horbunov voor V. Churko Mariupol
75' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor K. Walker Djurgården
76' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor S. Horbunov Mariupol
77' Wissel Djurgården Wissel J. Olsson voor H. Radetinac Djurgården
82' Wissel Mariupol Wissel S. Chobotenko voor D. Myshnov Mariupol
87' Wissel Mariupol Wissel P. Polehenko voor I. Kyryukhantsev Mariupol
90' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor J. Olsson Djurgården
92' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor R. Khudzhamov Mariupol
94' Doelpunt Djurgården Doelpunt A. Badji met assist van K. Mrabti Djurgården 1-1
97' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor O. Pikhalyonok Mariupol
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - Mariupol
Opstellingen Djurgården - Mariupol
De opstellingen van Djurgården en Mariupol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Djurgården gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mariupol zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.