Nabeschouwing Dundalk - Levadia (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dundalk het donderdag 19 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Levadia. De wedstrijd wordt gespeeld in Oriel Park in Dundalk.

Via de Dundalk - Levadia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundalk - Levadia (2-1)

Het Europa League duel tussen Dundalk en Levadia is onder leiding van scheidsrechter Adrien Jaccottet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dundalk. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door P. Hoban, waarmee Dundalk met 1-0 de leiding nam. Dundalk vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Duffy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Levadia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Debelko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Levadia kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrien Jaccottet, waardoor Dundalk een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Dundalk - Levadia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundalk - Levadia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Levadia Gele kaart voor N. Andreev Levadia
19' Gele kaart Levadia Gele kaart voor R. Debelko Levadia
19' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor R. Benson Dundalk
24' Gele kaart Levadia Gele kaart voor M. Podholjuzin Levadia
31' Doelpunt Dundalk Doelpunt P. Hoban met assist van S. Gannon Dundalk 1-0
33' Doelpunt Dundalk Doelpunt M. Duffy met assist van J. McGrath Dundalk 2-0
35' Gele kaart Levadia Gele kaart voor E. Kharin Levadia
42' Doelpunt Levadia Doelpunt R. Debelko Levadia 2-1
42' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor B. Gartland Dundalk
61' Wissel Dundalk Wissel K. Adorján voor D. Connolly Dundalk
64' Wissel Levadia Wissel M. Roosnupp voor A. Gando Levadia
80' Wissel Levadia Wissel K. Nesterov voor E. Kharin Levadia
83' Wissel Dundalk Wissel K. Chvedukas voor M. Duffy Dundalk
85' Gele kaart Levadia Gele kaart voor Y. Tkachuk Levadia
88' Gele kaart Levadia Gele kaart voor Levadia
Video hoogtepunten en samenvatting Dundalk - Levadia
Opstellingen Dundalk - Levadia
De opstellingen van Dundalk en Levadia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundalk gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levadia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.