Nabeschouwing Dynamo Kiev - Jablonec (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Dynamo Kiev het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Jablonec. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Jablonec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Jablonec (0-1)

Het Europa League duel tussen Dynamo Kiev en Jablonec is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Jablonec. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Dolezal, waarmee Jablonec met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Jablonec.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Jablonec
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
165
85
Gevaarlijke aanvallen
63
19
Passes
637
322
Overtredingen
13
10
Buitenspel
2
5
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Dynamo Kiev - Jablonec 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Jablonec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Jablonec Doelpunt M. Dolezal met assist van M. Travnik Jablonec 0-1
13' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor M. Dolezal Jablonec
28' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor T. Kádár Dynamo Kyiv
59' Wissel Dynamo Kyiv Wissel G. Tsitaishvili voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
66' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Duelund voor A. Besedin Dynamo Kyiv
70' Wissel Jablonec Wissel A. Acosta voor J. Chramosta Jablonec
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Andrievsky voor M. Duelund Dynamo Kyiv
79' Wissel Jablonec Wissel E. Sobol voor V. Jovović Jablonec
88' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor D. Hovorka Jablonec
89' Wissel Jablonec Wissel T. Břečka voor M. Kratochvíl Jablonec
91' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor B. Verbič Dynamo Kyiv
92' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor T. Holeš Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Jablonec
Opstellingen Dynamo Kiev - Jablonec
De opstellingen van Dynamo Kiev en Jablonec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jablonec zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandr Khatskevich
Wissels Dynamo Kiev
# Speler Pos.
71 Denys Boyko K
9 Mykola Moroziuk V
30 Artem Shabanov V
40 Heorhii Tsitaishvili M
99 Mikkel Duelund M
18 Oleksandr Andrievsky M
46 Akhmed Alibekov M
Formatie 4-4-1-1
Coach Petr Rada
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Jablonec

Dynamo Kiev en Jablonec spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Jablonec in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Jablonec 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dynamo Kiev op een 1e positie staat, terwijl we Jablonec terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Dynamo Kiev - Jablonec Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Jablonec Live Dynamo Kiev - Jablonec Live Dynamo Kiev - Jablonec kijken Dynamo Kiev - Jablonec kijken Live Dynamo Kiev - Jablonec stream Dynamo Kiev - Jablonec Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Jablonec Uitslag Dynamo Kiev - Jablonec Statistieken Dynamo Kiev - Jablonec Europa League 2018/2019 Dynamo Kiev - Jablonec wedden Dynamo Kiev - Jablonec gokken Dynamo Kiev - Jablonec Unibet