Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Arsenal (0-3) || Europa League

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Eintracht Frankfurt het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Arsenal (0-3)

Het Europa League duel tussen Eintracht Frankfurt en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Willock, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut kreeg D. Kohr van Eintracht Frankfurt voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Eintracht Frankfurt de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Arsenal via een goal van B. Saka in de 85e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee P. Aubameyang zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Davide Massa, waardoor Arsenal een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Arsenal
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
24
16
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
108
92
Gevaarlijke aanvallen
60
46
Passes
398
319
Overtredingen
15
13
Buitenspel
2
1
Corners
11
4
Wissels
2
3
LIVE Eintracht Frankfurt - Arsenal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
38' Doelpunt Arsenal Doelpunt J. Willock Arsenal 0-1
60' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor E. Smith Rowe Arsenal
62' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor D. Kohr Eintracht Frankfurt
63' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor J. Willock Arsenal
66' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Paciencia voor B. Dost Eintracht Frankfurt
72' Wissel Arsenal Wissel D. Ceballos voor J. Willock Arsenal
74' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel T. Chandler voor D. da Costa Eintracht Frankfurt
75' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Kolasinac Arsenal
79' Tweede gele kaart Eintracht Frankfurt Tweede gele kaart voor D. Kohr Eintracht Frankfurt
80' Wissel Arsenal Wissel A. Maitland-Niles voor S. Kolasinac Arsenal
83' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
83' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Chambers Arsenal
85' Doelpunt Arsenal Doelpunt B. Saka met assist van N. Pepe Arsenal 0-2
88' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van B. Saka Arsenal 0-3
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Arsenal
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Adolf Hütter
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Arsenal

Eintracht Frankfurt en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Eintracht Frankfurt en Arsenal elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 0
Winst Arsenal 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Eintracht Frankfurt - Arsenal Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Arsenal Live Eintracht Frankfurt - Arsenal Live Eintracht Frankfurt - Arsenal kijken Eintracht Frankfurt - Arsenal kijken Live Eintracht Frankfurt - Arsenal stream Eintracht Frankfurt - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Arsenal Uitslag Eintracht Frankfurt - Arsenal Statistieken Eintracht Frankfurt - Arsenal Europa League 2019/2020 Eintracht Frankfurt - Arsenal wedden Eintracht Frankfurt - Arsenal gokken Eintracht Frankfurt - Arsenal Unibet