Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Standard Luik (2-1) || Europa League

Donderdag 24 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Eintracht Frankfurt het donderdag 24 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Standard Luik (2-1)

Het Europa League duel tussen Eintracht Frankfurt en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 2-1 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door D. Abraham, waarmee Eintracht Frankfurt met 1-0 de leiding nam. Eintracht Frankfurt vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Hinteregger op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Amallah. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Standard Liège kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor Eintracht Frankfurt een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Standard Luik
Goals
2
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
119
94
Gevaarlijke aanvallen
66
28
Passes
482
301
Overtredingen
18
12
Buitenspel
2
4
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Eintracht Frankfurt - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt D. Abraham met assist van D. Kamada Eintracht Frankfurt 1-0
53' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
72' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor D. Cop Standard Liège
73' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt M. Hinteregger met assist van D. Kamada Eintracht Frankfurt 2-0
75' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kohr voor M. Gacinovic Eintracht Frankfurt
75' Wissel Standard Liège Wissel O. Oulare voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
82' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Amallah met assist van A. Boljevic Standard Liège 2-1
83' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel T. Chandler voor F. Kostic Eintracht Frankfurt
85' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor C. Fai Standard Liège
88' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel G. Fernandes voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Standard Luik
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Adolf Hütter
Formatie 4-2-3-1
Coach Michel Preud'homme
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Standard Luik

Eintracht Frankfurt en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Stefanski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eintracht Frankfurt en Standard Luik elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 0
Winst Standard Luik 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 3e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eintracht Frankfurt - Standard Luik Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Standard Luik Live Eintracht Frankfurt - Standard Luik Live Eintracht Frankfurt - Standard Luik kijken Eintracht Frankfurt - Standard Luik kijken Live Eintracht Frankfurt - Standard Luik stream Eintracht Frankfurt - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Standard Luik Uitslag Eintracht Frankfurt - Standard Luik Statistieken Eintracht Frankfurt - Standard Luik Europa League 2019/2020 Eintracht Frankfurt - Standard Luik wedden Eintracht Frankfurt - Standard Luik gokken Eintracht Frankfurt - Standard Luik Unibet