Nabeschouwing Espanyol - CSKA Moskva (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Espanyol het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - CSKA Moskva (0-1)

Het Europa League duel tussen Espanyol en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 0-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door N. Vlasic, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor CSKA Moskva de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - CSKA Moskva
LIVE Espanyol - CSKA Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor V. Campuzano Espanyol
71' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
72' Wissel Espanyol Wissel E. Granero voor P. Piatti Espanyol
72' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnusson CSKA Moskva
76' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Karpov CSKA Moskva
77' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
78' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Sigurdsson voor K. Kuchaev CSKA Moskva
81' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Schennikov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
84' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlasic met assist van M. Fernandes CSKA Moskva 0-1
86' Wissel Espanyol Wissel J. Calleri voor Naldo Espanyol
86' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor N. Vlasic CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - CSKA Moskva
Opstellingen Espanyol - CSKA Moskva

Voorbeschouwing Espanyol - CSKA Moskva

Espanyol en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en CSKA Moskva in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Espanyol favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Espanyol 1
Winst CSKA Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 1e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.