Nabeschouwing Europa FC - Legia Warszawa (0-0) || Europa League

Donderdag 11 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt Europa FC het donderdag 11 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Europa FC - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Europa FC - Legia Warszawa (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Europa FC en Legia Warszawa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Europa FC en Legia Warszawa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Legia Warszawa kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alex de Albuquerque Troleis niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Europa FC - Legia Warszawa
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
112
167
Gevaarlijke aanvallen
63
110
Corners
1
8
Wissels
3
2
LIVE Europa FC - Legia Warszawa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Europa FC - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Wissel Legia Warszawa Wissel S. Kulenovic voor V. Sanogo Legia Warszawa
59' Wissel Europa FC Wissel M. Rosa voor A. Quillo Europa FC
62' Gele kaart Europa FC Gele kaart voor F. Velasco Europa FC
76' Wissel Legia Warszawa Wissel S. Agra voor D. Nagy Legia Warszawa
81' Wissel Europa FC Wissel Manu Dimas voor F. Velasco Europa FC
82' Gele kaart Europa FC Gele kaart voor M. Yahaya Europa FC
88' Wissel Europa FC Wissel Gallardo voor T. De Barr Europa FC
Opstellingen Europa FC - Legia Warszawa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Europa FC - Legia Warszawa

Europa FC en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex de Albuquerque Troleis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Europa FC en Legia Warszawa elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Europa FC 0
Winst Legia Warszawa 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Europa FC - Legia Warszawa Opstelling Europa FC Opstelling Legia Warszawa Live Europa FC - Legia Warszawa Live Europa FC - Legia Warszawa kijken Europa FC - Legia Warszawa kijken Live Europa FC - Legia Warszawa stream Europa FC - Legia Warszawa Fox Sports Nabeschouwing Europa FC - Legia Warszawa Uitslag Europa FC - Legia Warszawa Statistieken Europa FC - Legia Warszawa Europa League 2019/2020 Europa FC - Legia Warszawa wedden Europa FC - Legia Warszawa gokken Europa FC - Legia Warszawa Unibet