Nabeschouwing Europa FC - Prishtina (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 28 juni 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Europa FC het donderdag 28 juni 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Prishtina. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Europa FC - Prishtina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Europa FC - Prishtina (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Europa FC en Prishtina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. Enrique Carreño maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee College Cosmo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Prishtina kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Korenica, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Europa FC - Prishtina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Europa FC - Prishtina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Penalty College Cosmo Penalty Enrique Carreño College Cosmo 1-0
50' Doelpunt Prishtina Doelpunt M. Korenica Prishtina 1-1
65' Wissel Prishtina Wissel A. Jasharovski voor K. Abdul Basit Prishtina
67' Gele kaart Prishtina Gele kaart voor A. Januzi Prishtina
67' Gele kaart College Cosmo Gele kaart voor I. Moya College Cosmo
69' Wissel College Cosmo Wissel Joselinho voor Rubo Blanco College Cosmo
82' Wissel Prishtina Wissel L. Boshnjaku voor E. Ahmeti Prishtina
88' Wissel Prishtina Wissel A. Hoxha voor A. Januzi Prishtina
Video hoogtepunten en samenvatting Europa FC - Prishtina
Opstellingen Europa FC - Prishtina

Voorbeschouwing Europa FC - Prishtina

Europa FC en Prishtina spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Europa FC en Prishtina elkaar treffen in de Europa League.