Nabeschouwing F91 Dudelange - APOEL (0-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt F91 Dudelange het donderdag 28 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Nosbaum in Dudelange.

Via de F91 Dudelange - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - APOEL (0-2)

Het Europa League duel tussen F91 Dudelange en APOEL is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 0-2 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. U. Matic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee APOEL vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. APOEL vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Merkis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut kreeg P. Vouros van APOEL voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en APOEL de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 90e minuut moest F91 Dudelange verder met een man minder, nadat D. Sinani een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor APOEL.

LIVE F91 Dudelange - APOEL 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty APOEL Penalty U. Matic APOEL 0-1
32' Gele kaart APOEL Gele kaart voor V. Savic APOEL
35' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor S. Bougrine F91 Dudelange
43' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Merkis met assist van U. Matic APOEL 0-2
46' Wissel APOEL Wissel Alef voor S. Gentsoglou APOEL
54' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Lavie voor S. Bougrine F91 Dudelange
59' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor C. Morren F91 Dudelange
61' Wissel F91 Dudelange Wissel A. Bettaieb voor M. Bouchouari F91 Dudelange
66' Wissel APOEL Wissel A. Jakolis voor N. Ioannou APOEL
73' Gele kaart APOEL Gele kaart voor D. Mihajlovic APOEL
77' Wissel F91 Dudelange Wissel M. Pokar voor D. Stolz F91 Dudelange
81' Gele kaart APOEL Gele kaart voor P. Vouros APOEL
83' Tweede gele kaart APOEL Tweede gele kaart voor P. Vouros APOEL
85' Wissel APOEL Wissel T. De Vincenti voor L. Hallenius APOEL
90' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor D. Sinani F91 Dudelange
90' Tweede gele kaart F91 Dudelange Tweede gele kaart voor D. Sinani F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - APOEL
Opstellingen F91 Dudelange - APOEL
De opstellingen van F91 Dudelange en APOEL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en APOEL zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.