Nabeschouwing F91 Dudelange - Qarabağ (1-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt F91 Dudelange het donderdag 3 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de F91 Dudelange - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Qarabağ (1-4)

Het Europa League duel tussen F91 Dudelange en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-4 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Zoubir, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Michel op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Qarabağ vervolgens op 0-3. Het was Richard die vanaf 11 meter wist te scoren in de 37e minuut.

In de 62e minuut moest F91 Dudelange verder met een man minder, nadat M. Garos een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Qarabağ geen gas terug, waardoor in de 69e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Quintana. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het A. Bernier die namens F91 Dudelange het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Beaton bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Qarabağ.

LIVE F91 Dudelange - Qarabağ 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Qarabağ Doelpunt A. Zoubir met assist van Q. Qarayev Qarabağ 0-1
30' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Michel met assist van D. Quintana Qarabağ 0-2
36' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Garos F91 Dudelange
37' Penalty Qarabağ Penalty Richard Qarabağ 0-3
55' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Lavie voor R. Klapp F91 Dudelange
56' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor B. Crasson F91 Dudelange
60' Wissel Qarabağ Wissel S. Slavchev voor Q. Qarayev Qarabağ
62' Tweede gele kaart F91 Dudelange Tweede gele kaart voor M. Garos F91 Dudelange
67' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Morren voor L. Mendy F91 Dudelange
69' Doelpunt Qarabağ Doelpunt D. Quintana met assist van A. Zoubir Qarabağ 0-4
72' Wissel Qarabağ Wissel M. Gueye voor Michel Qarabağ
72' Wissel F91 Dudelange Wissel K. Cools voor M. Pokar F91 Dudelange
81' Wissel Qarabağ Wissel A. Abdullayev voor D. Quintana Qarabağ
83' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor T. Lesquoy F91 Dudelange
90' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Bernier F91 Dudelange 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Qarabağ
Opstellingen F91 Dudelange - Qarabağ
De opstellingen van F91 Dudelange en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.