Nabeschouwing FCSB - Mladá Boleslav (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt FCSB het donderdag 8 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mladá Boleslav. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Marin Anastasovici in Giurgiu.

Via de FCSB - Mladá Boleslav live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Mladá Boleslav (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen FCSB en Mladá Boleslav geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FCSB en Mladá Boleslav gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor FCSB, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Adrien Jaccottet niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE FCSB - Mladá Boleslav 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Mladá Boleslav teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart FCSB Gele kaart voor O. Popescu FCSB
28' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor M. Matejovsky Mladá Boleslav
32' Wissel FCSB Wissel I. Pantiru voor L. Filip FCSB
46' Wissel FCSB Wissel T. Moutinho voor O. Popescu FCSB
47' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor N. Komlichenko Mladá Boleslav
54' Gele kaart FCSB Gele kaart voor R. Oaida FCSB
56' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor M. Mesanovic Mladá Boleslav
65' Wissel Mladá Boleslav Wissel J. Fulnek voor T. Ladra Mladá Boleslav
74' Wissel Mladá Boleslav Wissel L. Budinsky voor M. Matejovsky Mladá Boleslav
80' Wissel FCSB Wissel L. Gikiewicz voor F. Tanase FCSB
87' Wissel Mladá Boleslav Wissel J. Auer voor M. Mesanovic Mladá Boleslav
91' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Coman FCSB
94' Gele kaart FCSB Gele kaart voor T. Moutinho FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Mladá Boleslav
Opstellingen FCSB - Mladá Boleslav
De opstellingen van FCSB en Mladá Boleslav zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mladá Boleslav zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.