Nabeschouwing FCSB - Rapid Wien (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt FCSB het donderdag 30 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Rapid Wien (2-1)

Het Europa League duel tussen FCSB en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-1 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door H. Gnohéré, waarmee FCSB met 1-0 de leiding nam. FCSB vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Roman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Rapid Vienna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Sonnleitner. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Rapid Vienna kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 91e minuut werd M. Bălașa van FCSB met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FCSB het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor FCSB een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FCSB - Rapid Wien 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FCSB Doelpunt H. Gnohéré met assist van M. Roman FCSB 1-0
23' Gele kaart FCSB Gele kaart voor D. Benzar FCSB
32' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Potzmann Rapid Vienna
35' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Barać Rapid Vienna
45' Wissel FCSB Wissel R. Rusescu voor F. Tănase FCSB
46' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Roman FCSB
47' Doelpunt FCSB Doelpunt M. Roman met assist van R. Rusescu FCSB 2-0
47' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Müldür Rapid Vienna
53' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Filipe Teixeira FCSB
63' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Sonnleitner Rapid Vienna 2-1
65' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Auer voor M. Müldür Rapid Vienna
74' Wissel FCSB Wissel F. Coman voor M. Roman FCSB
76' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Hofmann voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
85' Wissel FCSB Wissel D. Man voor L. Filip FCSB
89' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Martic voor T. Murg Rapid Vienna
91' Rode kaart FCSB Rode kaart voor M. Bălașa FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Rapid Wien
Opstellingen FCSB - Rapid Wien
De opstellingen van FCSB en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing FCSB - Rapid Wien

FCSB en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Rapid Wien in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 1 keer wist de ploeg van FCSB te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FCSB. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.