Nabeschouwing FCSB - Vitória Guimarães (0-0) || Europa League

Donderdag 22 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt FCSB het donderdag 22 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Marin Anastasovici in Giurgiu.

Via de FCSB - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Vitória Guimarães (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen FCSB en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FCSB en Vitória Guimarães gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor FCSB, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Matej Jug niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FCSB - Vitória Guimarães
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
6
8
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
121
124
Gevaarlijke aanvallen
63
58
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE FCSB - Vitória Guimarães 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor M. Al Musrati Vitória SC
17' Gele kaart FCSB Gele kaart voor V. Cretu FCSB
46' Wissel FCSB Wissel A. Popa voor M. Roman FCSB
53' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Tanase FCSB
57' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Pintilii FCSB
60' Wissel FCSB Wissel H. Gnohere voor I. Vina FCSB
62' Wissel Vitória SC Wissel D. Poha voor A. Almeida Vitória SC
66' Wissel Vitória SC Wissel Rafa voor Rochinha Vitória SC
66' Wissel FCSB Wissel R. Oaida voor M. Pintilii FCSB
76' Wissel Vitória SC Wissel A. Guedes voor B. Duarte Vitória SC
88' Gele kaart FCSB Gele kaart voor O. Popescu FCSB
Opstellingen FCSB - Vitória Guimarães
De opstellingen van FCSB en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FCSB gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FCSB - Vitória Guimarães

FCSB en Vitória Guimarães spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FCSB en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst FCSB 0
Winst Vitória Guimarães 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FCSB - Vitória Guimarães Opstelling FCSB Opstelling Vitória Guimarães Live FCSB - Vitória Guimarães Live FCSB - Vitória Guimarães kijken FCSB - Vitória Guimarães kijken Live FCSB - Vitória Guimarães stream FCSB - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing FCSB - Vitória Guimarães Uitslag FCSB - Vitória Guimarães Statistieken FCSB - Vitória Guimarães Europa League 2019/2020 FCSB - Vitória Guimarães wedden FCSB - Vitória Guimarães gokken FCSB - Vitória Guimarães Unibet