Nabeschouwing Ferencváros - Espanyol (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Ferencváros het donderdag 28 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Espanyol (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Ferencváros en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Siger, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Espanyol kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Melendo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 77e minuut was de ideale kans voor Ferencváros om te scoren. Isael was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

M. Skvarka zette Ferencváros even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins toegekende penalty wist te benutten. In de 94e minuut moest Ferencváros verder met een man minder, nadat E. Civic een tweede gele kaart kreeg. Na 96 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat S. Darder de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ferencváros - Espanyol 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Civic Ferencváros
23' Doelpunt Ferencváros Doelpunt D. Siger met assist van Isael Ferencváros 1-0
25' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor F. Boli Ferencváros
31' Doelpunt Espanyol Doelpunt O. Melendo met assist van Pipa Espanyol 1-1
35' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Frimpong Ferencváros
43' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor L. Marmol Espanyol
61' Wissel Ferencváros Wissel O. Zubkov voor R. Varga Ferencváros
69' Wissel Espanyol Wissel M. Ezzarfani voor E. Granero Espanyol
76' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Calero Espanyol
76' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Vila Espanyol
77' Penalty gemist Ferencváros Penalty gemist Isael Ferencváros
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Ezzarfani Espanyol
81' Wissel Espanyol Wissel J. Calleri voor O. Melendo Espanyol
83' Wissel Ferencváros Wissel N. Signevich voor F. Boli Ferencváros
86' Wissel Ferencváros Wissel M. Skvarka voor D. Siger Ferencváros
88' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor V. Campuzano Espanyol
90' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Iturraspe Espanyol
91' Penalty Ferencváros Penalty M. Skvarka Ferencváros 2-1
94' Tweede gele kaart Ferencváros Tweede gele kaart voor E. Civic Ferencváros
96' Doelpunt Espanyol Doelpunt S. Darder met assist van Pipa Espanyol 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Espanyol
Opstellingen Ferencváros - Espanyol
De opstellingen van Ferencváros en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.