Nabeschouwing Ferencváros - Sūduva (4-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Ferencváros het donderdag 29 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Sūduva (4-2)

Het Europa League duel tussen Ferencváros en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 4-2 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door O. Verbickas, waarmee Sūduva met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Varga in de 36e minuut zorgde er even later voor dat Ferencváros weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 46e minuut zette F. Boli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ferencváros de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Topcagic de 2-2 maakte voor Sūduva. Ferencváros leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 66 minuten op voorsprong na een goal van T. Nguen: 3-2. In de 96e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Ferencváros speler N. Signevich.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Guida bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Ferencváros.

LIVE Ferencváros - Sūduva 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Heister Ferencváros
11' Doelpunt Sūduva Doelpunt O. Verbickas Sūduva 0-1
34' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Siger Ferencváros
35' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor I. Kardum Sūduva
36' Penalty Ferencváros Penalty R. Varga Ferencváros 1-1
43' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor S. Kerla Sūduva
46' Doelpunt Ferencváros Doelpunt F. Boli met assist van O. Zubkov Ferencváros 2-1
46' Wissel Sūduva Wissel P. Golubickas voor J. Tadic Sūduva
64' Doelpunt Sūduva Doelpunt M. Topcagic met assist van A. Svrljuga Sūduva 2-2
66' Doelpunt Ferencváros Doelpunt T. Nguen Ferencváros 3-2
68' Wissel Ferencváros Wissel Isael voor R. Varga Ferencváros
71' Wissel Ferencváros Wissel D. Ihnatenko voor D. Siger Ferencváros
71' Wissel Sūduva Wissel E. Jankauskas voor O. Verbickas Sūduva
75' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor M. Topcagic Sūduva
80' Wissel Ferencváros Wissel N. Signevich voor F. Boli Ferencváros
88' Wissel Sūduva Wissel R. Vezevicius voor G. Matulevicius Sūduva
95' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Svrljuga Sūduva
96' Penalty Ferencváros Penalty N. Signevich Ferencváros 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Sūduva
Opstellingen Ferencváros - Sūduva
De opstellingen van Ferencváros en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.