Nabeschouwing Feyenoord - Dinamo Tbilisi (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Feyenoord het donderdag 8 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Dinamo Tbilisi (4-0)

Het Europa League duel tussen Feyenoord en Dinamo Tbilisi is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 4-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door L. Sinisterra, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. In de 79e minuut kreeg A. Shulaia van Dinamo Tbilisi voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dinamo Tbilisi de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een eigen doelpunt van D. Kobouri zorgde ervoor dat Feyenoord in de 82e minuut op 2-0 kwam te staan.

S. Berghuis zette Feyenoord even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Sergiy Boyko toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Feyenoord geen gas terug, waardoor in de 88e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Narsingh.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Dinamo Tbilisi 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor G. Kukhianidze Dinamo Tbilisi
36' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Kutalia Dinamo Tbilisi
43' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van S. Berghuis Feyenoord 1-0
46' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor B. Nieuwkoop Feyenoord
46' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel A. Shulaia voor L. Shengelia Dinamo Tbilisi
51' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Tapia Feyenoord
65' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor G. Kimadze Dinamo Tbilisi
68' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Haps Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor L. Sinisterra Feyenoord
76' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor A. Shulaia Dinamo Tbilisi
77' Wissel Feyenoord Wissel W. Burger voor R. Tapia Feyenoord
77' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel B. Kardava voor G. Kukhianidze Dinamo Tbilisi
79' Tweede gele kaart Dinamo Tbilisi Tweede gele kaart voor A. Shulaia Dinamo Tbilisi
82' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt D. Kobouri Feyenoord 2-0
84' Penalty Feyenoord Penalty S. Berghuis Feyenoord 3-0
87' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel K. Karikari voor N. Kavtaradze Dinamo Tbilisi
88' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Narsingh met assist van S. Larsson Feyenoord 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Dinamo Tbilisi
Opstellingen Feyenoord - Dinamo Tbilisi
De opstellingen van Feyenoord en Dinamo Tbilisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Tbilisi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - Dinamo Tbilisi

Feyenoord en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en Dinamo Tbilisi elkaar treffen in de Europa League.