Nabeschouwing Flora - Radnički Niš (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Flora het donderdag 11 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Radnički Niš. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Flora - Radnički Niš live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Radnički Niš (2-0)

Het Europa League duel tussen Flora en Radnički Niš is onder leiding van scheidsrechter Alexandr Tean geëindigd in een 2-0 overwinning voor Flora. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door M. A. Lepik, waarmee Flora met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Flora opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het K. Vassiljev die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Flora.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Flora.

LIVE Flora - Radnički Niš 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Radnički Niš teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Radnički Niš Gele kaart voor S. Djordjevic Radnički Niš
63' Wissel Radnički Niš Wissel V. Batrovic voor N. Tomic Radnički Niš
70' Wissel Radnički Niš Wissel M. Makaric voor M. Bojovic Radnički Niš
73' Wissel Flora Wissel M. A. Lepik voor E. Sorga Flora
75' Doelpunt Flora Doelpunt M. A. Lepik met assist van M. Miller Flora 1-0
77' Wissel Radnički Niš Wissel S. Stojanovic voor D. Meleg Radnički Niš
89' Doelpunt Flora Doelpunt K. Vassiljev Flora 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - Radnički Niš
Opstellingen Flora - Radnički Niš
De opstellingen van Flora en Radnički Niš zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Flora gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Radnički Niš zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.