Nabeschouwing Folgore - Engordany (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 5 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Folgore het donderdag 5 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Engordany. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tullo Morgagni in Forlì.

Via de Folgore - Engordany live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folgore - Engordany (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Folgore en Engordany geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door S. Sacco, waarmee Folgore met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Sartori zorgde ervoor dat Engordany op 1-1 kwam te staan in de 96e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Folgore - Engordany
1
1
LIVE Folgore - Engordany 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folgore - Engordany teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Folgore Gele kaart voor S. Sacco Folgore
27' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Edu Peppe Engordany
39' Wissel Folgore Wissel U. Semeraro voor L. Bezzi Folgore
42' Wissel Engordany Wissel Cristopher Pousa voor Edu Peppe Engordany
49' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Muccini Folgore
52' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Mateo Firpo Engordany
57' Wissel Folgore Wissel M. Bernardi voor L. Ramiro Folgore
63' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Mario Spano Engordany
65' Wissel Folgore Wissel M. Domeniconi voor A. Nucci Folgore
70' Wissel Engordany Wissel Luigi San Nicola voor L. Touré Engordany
79' Wissel Engordany Wissel S. Varela voor H. Bouharma Engordany
86' Doelpunt Folgore Doelpunt S. Sacco met assist van F. Sartori Folgore 1-0
88' Gele kaart Engordany Gele kaart voor Cristopher Pousa Engordany
96' Eigen doelpunt Engordany Eigen doelpunt F. Sartori Engordany 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Folgore - Engordany
Opstellingen Folgore - Engordany

Voorbeschouwing Folgore - Engordany

Folgore en Engordany spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zbynek Proske en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Folgore en Engordany in de Europa League vond plaats op 28 juni 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Engordany. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Engordany favoriet. 1 keer wist de ploeg van Folgore te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Folgore. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.