Nabeschouwing Genk - Lech Poznań (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Genk het donderdag 9 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Lech Poznań (2-0)

Het Europa League duel tussen Genk en Lech Poznań is onder leiding van scheidsrechter Marius Ionuț Avram geëindigd in een 2-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door R. Malinovskiy, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Genk vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Samatta op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Genk.

LIVE Genk - Lech Poznań 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Makuszewski Lech Poznań
44' Doelpunt Genk Doelpunt R. Malinovskiy met assist van Pozuelo Genk 1-0
49' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor T. Rogne Lech Poznań
54' Wissel Lech Poznań Wissel K. Jóźwiak voor M. Makuszewski Lech Poznań
56' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta met assist van J. Mæhle Genk 2-0
65' Wissel Genk Wissel Z. Gano voor M. Samatta Genk
68' Wissel Lech Poznań Wissel N. Vujadinović voor T. Rogne Lech Poznań
74' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor V. Kostevych Lech Poznań
74' Wissel Lech Poznań Wissel P.Tomczyk voor D. Jevtić Lech Poznań
83' Wissel Genk Wissel E. Zhegrova voor L. Trossard Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Lech Poznań
Opstellingen Genk - Lech Poznań
De opstellingen van Genk en Lech Poznań zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Lech Poznań zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genk - Lech Poznań

Genk en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marius Ionuț Avram en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk en Lech Poznań elkaar treffen in de Europa League.