Nabeschouwing Gent - Jagiellonia Białystok (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Gent het donderdag 16 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Jagiellonia Białystok. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Jagiellonia Białystok live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Jagiellonia Białystok (3-1)

Het Europa League duel tussen Gent en Jagiellonia Białystok is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Awoniyi, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Jagiellonia Białystok kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pospíšil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette R. Yaremchuk zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Gent vergroot nadat J. David de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gent.

LIVE Gent - Jagiellonia Białystok 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Jagiellonia Białystok teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Gent Doelpunt T. Awoniyi Gent 1-0
13' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor T. Awoniyi Jagiellonia Białystok
18' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor I. Runje Jagiellonia Białystok
43' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel C. Sheridan voor B. Kwiecień Jagiellonia Białystok
48' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor T. Romanczuk Jagiellonia Białystok
58' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt M. Pospíšil Jagiellonia Białystok 1-1
65' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
67' Gele kaart Gent Gele kaart voor F. Andrijašević Gent
67' Wissel Gent Wissel R. Yaremchuk voor F. Andrijašević Gent
77' Wissel Gent Wissel J. David voor T. Awoniyi Gent
79' Wissel Gent Wissel S. Limbombe voor J. Dompé Gent
81' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel K. Świderski voor A. Novikovas Jagiellonia Białystok
84' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van N. Asare Gent 2-1
85' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Yaremchuk Gent
85' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel J. Wójcicki voor P. Frankowski Jagiellonia Białystok
89' Doelpunt Gent Doelpunt J. David met assist van N. Asare Gent 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Jagiellonia Białystok
Opstellingen Gent - Jagiellonia Białystok
De opstellingen van Gent en Jagiellonia Białystok zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jagiellonia Białystok zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.