Nabeschouwing Gent - Saint-Étienne (3-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Gent het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Saint-Étienne (3-2)

Het Europa League duel tussen Gent en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. David. Saint-Étienne kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Khazri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette J. David zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten was het L. Perrin die de bal in eigen doel werkte, waardoor Gent op 3-1 kwam te staan. In de 75e werkte T. Kaminski de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roei Reinshreiber en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Gent.

LIVE Gent - Saint-Étienne 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Gent Doelpunt J. David Gent 1-0
38' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri met assist van R. Hamouma Saint-Étienne 1-1
43' Doelpunt Gent Doelpunt J. David met assist van L. Depoitre Gent 2-1
44' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Hamouma Saint-Étienne
49' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
56' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
64' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt L. Perrin Gent 3-1
65' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Bouanga voor Y. Cabaye Saint-Étienne
71' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Trauco Saint-Étienne
72' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Beric voor H. Moukoudi Saint-Étienne
72' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor R. Hamouma Saint-Étienne
73' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
75' Eigen doelpunt Saint-Étienne Eigen doelpunt T. Kaminski Saint-Étienne 3-2
81' Wissel Gent Wissel D. Bronn voor R. Yaremchuk Gent
85' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
93' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor S. Kums Gent
94' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor J. David Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Saint-Étienne
Opstellingen Gent - Saint-Étienne
De opstellingen van Gent en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.